top of page
Malermester Buer | Tjenester

Tjenester

Malerarbeid
Malermester Buer | Malerarbeid

Malerarbeid

Malermester Buer har 50 års erfaring og mer enn 100 dyktige medarbeidere som legger sin sjel i at du får den opplevelsen og endringen du ønsker deg. Vi leverer alt av innvendig og utvendig malerarbeid, og har en kapasitet og kvalitet du garantert vil bli fornøyd med. Ingen oppdrag er for store, og vi har skreddersydde løsninger til ulike prosjekter, enten det er skoler, sykehus, borettslag, kontor eller antikvariske bygg.

 

Våre erfarne prosjektledere styrer ethvert oppdrag fra start til slutt med stødig hånd, og kan i tillegg koordinere andre håndverksgrupper som også arbeider på prosjektet. Vårt motto er: "Kvalitet i alle ledd".

Gulvarbeid
Malermester Buer | Gulvarbeid

Gulvarbeid

Vi hjelper deg gjerne med å finne det gulvet som passer deg best, ut fra grunnleggende informasjon om hva gulvet skal benyttes til. Med gulvets beskaffenhet og tiltenkte bruk i tankene, kan vi anbefale deg en riktig løsning du vil bli fornøyd med.

Malermester Buer | Gulvlegging

Gulvlegging

Kunnskap om underlaget og hva gulvet skal benyttes til er avgjørende for et godt resultat. Det kan være direkte helsefarlig å legge et belegg på et fuktig underlag eller benytte feil lim og belegg på et tidligere montert gulv.

Vi spiller på lag med våre gulvleverandører; Casco, Ardex, Gerflor, Tarkett, Polyflor og Forbo, for å optimalisere resultatet. Ulike bygg har forskjellige krav til gulvbeleggets egenskaper, og derfor er det viktig at vi hjelper deg å finne riktig produkt.

Malermester Buer er godkjent våtromsbedrift, og våre gulvleggere monterer våtromsbelegg med sklisikring i hulkil samt våtromsvinyler på vegger. Enten det er homogene vinylbelegg, gummibelegg, linoleumsbelegg, antistatiske belegg, klikkgulv eller sklisikre belegg, vil våre gulvleggere sørge for at du blir fornøyd med gulvet ditt.

Malermester Buer | Teppelegging

Teppelegging

Vurdering av underlaget er like viktig før montering av tepper og teppefliser som før legging av gulvbelegg. Kombinasjon av tepper i banelengder og teppefliser gir uante muligheter og særpreg på ditt gulv.

I samarbeid med våre leverandører kan vi komme med forslag til varige løsninger som ivaretar farger og design. Våre samarbeidspartnere er Forbo, Interface, Ege Carpets og Polyflor. Vi har også løsninger for eventuelle overgangskinner, teppefotlister og trappeneser.

Dekormaling
Malermester Buer | Dekormaling

Dekormaling

Dekormaling er ofte brukt i fredede og verneverdige bygninger, men kan også brukes på mer morderne vis. Det er kun fantasien som setter stopper for hva som kan dekoreres. Bruksområder er for eksempel himlinger, innvendige vegger, fasadevegger, søyler, listverk og møbler.

I vår dekoravdeling lager vi alt fra illusjonsmalerier til grafiske mønstre som blir malt i himlinger og på vegger. Har du en vegg du ønsker noe spesielt på, men vet ikke hva? La våre kreative medarbeidere slippe fantasien løs og skape noe virkelig unikt for deg!

Malermester Buer | Tjenester
bottom of page